Bryllup

En bryllupsdag er en ganske særlig dag, og den indeholder så mange indtryk, at det er svært at finde de helt rigtige ord til at beskrive den med.

Dagene forinden, hvor sommerfuglene i maven stille og roligt blive større, mens man forsøger at holde facaden, men måske også kommer til at knibe en tåre af glæde, når man tænker på, hvad der skal ske om kort tid. Når den store dag så kommer, kilder det endnu mere i maven, bruden mødes med brudepigerne, og hun bliver smukkere og smukkere, imens hun får sat hår, lagt makeup og får brudekjolen på. Hos gommen er glæden ikke mindre, imens han også får bryllupstøjet på, sat håret og mødes med forloveren og gutterne for at gennemgå ceremonien en sidste gang.

Når tiden er inde ankommer bruden og gommen hver for sig til kirken og for første gang ser de hinanden iført bryllupstøjet. Følelserne får frit løb, en ekstrem følelse af lykke breder sig hos dem begge, og det første ord der siges er: WOW! Sådan fortsætter dagen, aftenen og natten igennem.

Et bryllup bør mindes på den bedst mulige måde, og det kræver en dygtig og professionel fotograf til at fange de uvurderlige øjeblikke. Familie og venner er gæster til festen, og derfor er en professionel fotograf et godt valg, så gæsterne kan slappe af og nyde festen.

Om I ønsker billeder fra hele bryllupsdagen, der begynder om morgenen hos bruden og gommen og ender ved festen, eller om fotograferingen først skal begynde ved kirken og ende herefter med smukke bryllupsbilleder i naturen, er helt op til jer.

Bryllupper er ikke ens, der kan være mange forhold at hensyn til, og derfor har vi ikke faste priser på bryllupspakker. Er I interesserede i at høre mere, så ring eller skriv for at aftale et personligt møde, hvor vi i fred og ro kan drøfte jeres ønsker. Det er gratis og helt uforpligtende.