SonnMedia

Gorm J. Siiger

SonnMedia er en Dansk virksomhed etableret i 2007, der betaler både moms og skat i Danmark.

Virksomheden drives af Gorm J. Siiger, der har en forkærlighed for action-, sport- & adventure- fotografering. Udover dette er han selv aktiv sportsudøver med blandt andet mountainbike og landevejscykling. Netop denne erfaring med selv at være sportsudøver giver et virkelig godt indblik i, hvordan sportsudøvere foretrækker at blive fotograferet, men også hvordan billeder tages i forskellige situationer.

Oprindeligt startede foto- og videoproduktion med fokus på sportsevents jfr. ovenstående og har med tiden udviklet sig til at være totalleverandør inden for foto og video. Har du behov for et portræt, produktfoto, 360 graders panorama af anlæg, bygning, butik m.m., samt videoproduktion af produktpræsentationer, interviews i.fbm. messer, livestreaming på sociale medier. Ja, nærmest alt hvad du kan forestille dig.

Hvis vi mener, at have den nødvendige ekspertise og erfaring til opgaven, løser vi den gerne – ellers takker vi pænt nej. Vi går kun ind i opgaver, hvor vi er sikre på, at vi kan levere et godt resultat!