Konfirmation

En konfirmation & nonfirmation markerer overgangen mellem barndom og ungdom. Det som regel en meget vigtig milepæl i de unge menneskers liv som rykker dem tættere på at være voksen.

Store livsbegivenheder er vigtige at have minder fra, og billeder er det perfekte medie da de jo “siger mere end 1000 ord”, og lægger man mærke til gode billeder fra sådanne begivenheder så vil man kunne se en sjæl og glød i ansigt og øjne som man ikke kan genskabe på andet tidspunkt 🙂

Intet ungt menneske er ens, og ønskerne til hvilke billeder de gerne vil have med hjem er mange. Vi har standardpakker der dækker konfirmation & nonfirmation og fælles for dem er, at billederne bliver taget med udgangspunkt i hvad de unge mennesker gerne vil.

Nogle vil gerne fotograferes og spejles i deres passion som f.eks. sport eller klassiske biler, for andre er by & natur en del af deres personlighed. De unge mennesker ved som regel udmærket godt hvad de gerne vil have, og det er vores profession at omsætte det til gode og brugbare billeder der tåler at hænge på væggen i en ramme i mange år og være en del af deres livsalbum hvad enten det er på fotoprint i et album eller elektronisk.